Viktig informasjon vedrørende Coronasmitte

Grim Torv VeterinærHus er en liten klinikk og derfor svært sårbare hvis det skulle oppstå en smittesituasjon. For at vi skal klare å holde klinikken åpen og hjelpe våre kunder ber vi dere ta noen forhåndsregler:

Maks èn person får følge dyret inn.

Dere som har mulighet å bli i bilen eller utenfor, vennligst ikke kom inn, konsultasjon kan tas via telefon.

Hvis dere inn:

  • Vi kommer fra og med nå til å ha håndsprit ved inngangen og ber alle om å sprite hendene sine når dere går inn. Videre ber vi dere om å berøre minst mulig inne i klinikken.
  • Vi spriter alle dørhåndtak, telefoner og tastaturer minst 4 ganger daglig.
  • Vi holder avstand og vi håndhilser ikke.
  • Vi ber dere også om å sprite hender før dere tar på vår bankterminal.
  • Dere som må vente ber vi om å vente utenfor klinikken; i bilen eller ute, så henter vi dere eller ringer når vi er klare.
  • Dersom noen viser tegn til forkjølelse, kan dere dessverre ikke komme inn.
  • Alle konsultasjoner / undersøkelser av dyr som kan foretas med kunde via telefon, vil så lenge smittesituasjonen vedvarer foretas på denne måte.

Har du fått påvist corona eller sitter i karantene, og har behov for hjelp til ditt dyr, ønsker vi at du prøver å få noen du kjenner til å komme med dyret. Er dette umulig, ber vi deg ringe klinikken, så prøver vi å finne en god løsning sammen.

Oppretthold god hygiene og vask deg godt på hendene før du kommer. Det er også mulig å komme rett inn og få vasket hendene her hvis det er behov.

Har du time til noe som ikke haster og du føler deg ikke helt i slag, så ring oss sånn at vi kan ta en vurdering om du skal komme inn til timen.

I verste tilfelle må alle de ansatte i karantene og klinikken derfor stenge. Da vil du bli kontaktet av en av våre medarbeidere, sånn at vi kan enten henvise deg til en annen klinikk eller utsette timen.

Vi gjør alt vi kan her på klinikken for at alle skal holde seg friske sånn at vi kan være på plass for dyrene deres.

Hilsen alle oss på Grim Torv VetrinærHus