Priser og betaling

Mange eiere stusser over at det ofte er dyrere å gå til veterinæren enn til fastlegen. Dette har flere årsaker. Vi har lang universitetsutdannelse og må kontinuerlig bekoste kurs for å holde oss faglig oppdatert. Vi må holde mye dyrt utstyr og alt dette må vi gjøre selv, uten noen form for statlig sponsing. I motsetning til når du går til lege så bidrar ikke trygdesystemet til å betale regningen. Dessuten er veterinærtjenester momsbelagt, det vil si at statskassen legger på 25 % på alt du betaler. Alt dette innebærer at når du går til veterinæren så betaler du faktisk hva diagnostikken og behandlingen reelt koster. Vi anbefaler derfor sterkt at du forsikrer ditt kjæledyr.

Vår filosofi ellers ved Grim Torv VeterinærHus er at du som kunde ikke skal betale for tid som du ikke har kjøpt og det du betaler for skal være reelt! Hvis ting tar tid på grunn av faktorer fra vår side, så faktureres du for den tid vi synes at det burde ha tatt hadde alt forløpt normalt. Hvis konsultasjonen tar fem minutter så betaler du for fem minutter og ikke for femten. Det er jo imidlertid ganske koselig å småprate iblant, så sant vi har tid og mulighet til det. Det tar vi selvsagt ikke betalt for.

Vi simulerer/forutsier kostnadene på forhånd for den diagnostikk og behandling vi foreslår, slik at du som eier slipper overraskelser. OBS! Det er ved livreddende akuttbehandling ikke alltid mulig å simulere alle kostnader på forhånd.

Honorar veterinær 15 min (vanlig tid for anamnese, klinisk undersøkelse og anbefalt plan med prissimulering): 739kr 

Årlig vaksine hund (vanlig 10 min) Nobivac DHPPi – 946kr

Årlig vaksine Katt (vanlig 10 min)  Nobivac Tricat –  897kr

Vaksine og id valp: 1717kr og kattunge 1710kr

Kastrering hannkatt: (presedativ undersøkelse, narkose, venflon, lokalbedøvelse, aktiv varme og temperaturovervåkning, smertebehandling) – 1293kr

Kastrering hunnkatt:  (presedativ undersøkelse, sedasjon, venflon, varmet intravenøs væske, aktiv varme og temperatur overvåkning, gass anestesi, lokalbedøvelse, smertebehandling) – 3000kr

Krage og halsbånd til katt etter kastrering: 85kr

Valpepakke: vaksine, boostervasksine, id/chip resept ormekur: 2408kr

Kattungepakke (kastrering/sterilisering, 2 vaksiner, id/chip, resept ormekur + flåttmiddel og 15% rabatt på for i 1 år.

– Hannkatt: 3526kr ink krage

– Hunnkatt: 5136kr ink body og krage

Krage ev body i passende størrelse (pris varierer) og halsbånd til krage dersom katten ikke har et eget kommer i tillegg.

Tannstenfjerning (ikke risikopasient): (presedativ undersøkelse, sedasjon, venflon, narkose, tannrens med ultralydscaler, polering, intravenøs væske)

hund og katt – fra 2532kr

Seniorpakke (1 time veterinær, utvidet blodstatus (geriatric profile), blodstrykksmåling, urinanalyse) + 20% rabatt på honorar ved tannrens, munnhule undersøkelse, dental røntgen, ultralyd og røntgen ledd/skjelett innen 3 mnd. 15% på seniorfor til aktuelt dyr i 1 år – 3786kr

Progesteron blodprøve: 1566kr

Røntgen drektighet: 1244Kr

Betalingsmåter hos oss:

  • Kort eller kontant.
  • Direkteoppgjør med forsikringsselskap (i hovedsak Agria og Gjensidige, andre etter avtale).
  • Bruk av «dyrekonto» via Resurs Bank (søk på forhånd i bunnen av siden):

Vi tilbyr bruk av dyrekonto på klinikken. Dette er en lånetjeneste fra Resurs Bank som vi søker om på internett i samarbeid med kunde. Dyrekonto kan gi større handlingsfrihet i de tilfeller lommeboken er litt slunken eller uhellet er ute og dyret ditt er skadet.

Lån inntil 50.000,-. Dyrekonto innebærer en kredittsjekk.
Måneden etter kjøpet velger du hjemme hvordan du vil betale: Alt på en gang eller delbetaling.
Faktura 30-60 dager uten gebyr.
Du kan velge å dele opp betalingen uten rente i opptil 12 måneder.
Dersom du ønsker et lavere månedsbeløp kan du velge å dele opp betalingen i opptil 72 måneder med rente.

Last ned brosjyren for mer informasjon og eksempler på lånebeløp og kostnader: Dyrekonto brosjyre.

Vi anbefaler alle å forsikre dyrene sine.