Priser og betaling

Mange eiere stusser over at det ofte er dyrere å gå til veterinæren enn til fastlegen. Dette har flere årsaker. Vi har lang universitetsutdannelse og må kontinuerlig bekoste kurs for å holde oss faglig oppdatert. Vi må holde mye dyrt utstyr og alt dette må vi gjøre selv, uten noen form for statlig sponsing. I motsetning til når du går til lege så bidrar ikke trygdesystemet til å betale regningen. Dessuten er veterinærtjenester momsbelagt, det vil si at statskassen legger på 25 % på alt du betaler. Alt dette innebærer at når du går til veterinæren så betaler du faktisk hva diagnostikken og behandlingen reelt koster. Vi anbefaler derfor sterkt at du forsikrer ditt kjæledyr.

Vår filosofi ellers ved Grim Torv VeterinærHus er at du som kunde ikke skal betale for tid som du ikke har kjøpt og det du betaler for skal være reelt! Hvis ting tar tid på grunn av faktorer fra vår side, så faktureres du for den tid vi synes at det burde ha tatt hadde alt forløpt normalt. Hvis konsultasjonen tar fem minutter så betaler du for fem minutter og ikke for femten. Det er jo imidlertid ganske koselig å småprate iblant, så sant vi har tid og mulighet til det. Det tar vi selvsagt ikke betalt for.

Vi simulerer/forutsier kostnadene på forhånd for den diagnostikk og behandling vi foreslår, slik at du som eier slipper overraskelser. OBS! Det er ved livreddende akuttbehandling ikke alltid mulig å simulere alle kostnader på forhånd.

Honorar veterinær 15 min (vanlig tid for anamnese, klinisk undersøkelse og anbefalt plan med prissimulering): 710kr 

Årlig vaksine hund (vanlig 10 min) Versican plus DHPPi – 895kr

Årlig vaksine (vanlig 10 min) Katt Nobivac Tricat –  898kr

Kastrering katt: (presedativ undersøkelse, narkose, venflon, lokalbedøvelse, aktiv varme og temperaturovervåkning, smertebehandling) – 1243kr

Sterilisering Katt:  (presedativ undersøkelse, sedasjon, venflon, varmet intravenøs væske, aktiv varme og temperatur overvåkning, gass anestesi, lokalbedøvelse, smertebehandling) – 2449kr

Krage og halsbånd til katt etter kastrering: 85kr

Valpepakke: vaksine, boostervasksine, id/chip resept ormekur: 2350kr

Kattungepakke (kastrering/sterilisering, 2 vaksiner, id/chip, resept ormekur + flåttmiddel og 15% rabatt på for i 1 år.

– Hannkatt: 3538kr

– Hunnkatt: 4126kr

Tannstenfjerning: (presedativ undersøkelse, sedasjon, venflon, narkose, tannrens med ultralydscaler, polering, intravenøs væske)

– Hund og katt: 2300

– Dentalrøntgen 200 per bilde

– Tannstenfjerning med dentalrøntgen fullmunn: 3500

Seniorpakke (1 time veterinær, ultralyd buk organer, urinanalyse, blodtrykksmåling, geriatric screen med SDMA (utvidet blodprøve, spør oss gjerne om fordel med denne) – 4153kr

Betalingsmåter hos oss:

  • Kort eller kontant.
  • Direkteoppgjør med forsikringsselskap (i hovedsak Agria og Gjensidige, andre etter avtale).
  • Bruk av «dyrekonto» via Resurs Bank (søk på forhånd i bunnen av siden):

Vi tilbyr bruk av dyrekonto på klinikken. Dette er en lånetjeneste fra Resurs Bank som vi søker om på internett i samarbeid med kunde. Dyrekonto kan gi større handlingsfrihet i de tilfeller lommeboken er litt slunken eller uhellet er ute og dyret ditt er skadet.

Lån inntil 50.000,-. Dyrekonto innebærer en kredittsjekk.
Måneden etter kjøpet velger du hjemme hvordan du vil betale: Alt på en gang eller delbetaling.
Faktura 30-60 dager uten gebyr.
Du kan velge å dele opp betalingen uten rente i opptil 12 måneder.
Dersom du ønsker et lavere månedsbeløp kan du velge å dele opp betalingen i opptil 72 måneder med rente.

Last ned brosjyren for mer informasjon og eksempler på lånebeløp og kostnader: Dyrekonto brosjyre.

Vi anbefaler alle å forsikre dyrene sine.