Julekalendertilbud 10 Desember ved Grim Torv VeterinærHus:
Halv pris på kloklipp under sedasjon som bookes i løpet av dagen i dag og utføres før utgangen av 2021. Klosaks på kjøpet så langt lageret rekker.
Ved kloklipp er det viktig å unngå «pulpa» som inneholder blodkar og nerve og gjør vondt å klippe i. Klør som ikke trimmes regelmessig får etter hvert alt lenger pulpa, slik at mindre og mindre av kloen kan klippes uten at det gjør vondt.
Vi unngår helst å gi dyrene en dårlig opplevelse på veterinærbordet og anbefaler derfor sedasjon der klør er overvokst og sorte slik at en kan risikere å klippe over pulpa og gi dyret en smertefull opplevelse.
Brenning av pulpa i overvokste klør etter kloklipp har vært diskutert på veterinære fora og anbefales ikke. Dels kan det skade kloen permanent og dels bør dyr da få full narkose under prosedyre og smertestillende i en uke etterpå hvis en likevel velger å utføre prosedyren.
Det beste du som eier kan gjøre med din valp er å bruke det tidsvindu du har når valpen er liten til å klippe så lite som mulig av 2-3 klør daglig slik at valpen lærer at kloklipp ikke gjør vondt og ikke er noe å stresse seg opp over. Du kan også bruke neglfil og file klørne, det er enda mer garantert smertefritt.
Dere som booker kloklipp i dag får imidlertid halv pris på kloklippen og klosaks på kjøpet så langt lageret rekker.