Hvem er vi


Veterinær Katarina Jybe Skivik

Katarina ble uteksaminert 1994 fra Sveriges Veterinære Høyskole og har siden 1995 arbeidet som smådyrveterinær i Kristiansand, først som ansatt ved Kristiansand Dyreklinikk på Lund, deretter som medeier ved Abc Dyreklinikk i Vågsbygd før hun startet Grim Torv VeterinærHus i januar 2012.

Katarina har lengre videreutdannelse innenfor indremedisin, ultralyd, hjertemedisin, reproduksjon og akuttmedisin og har også flere kurs innenfor kirurgi, anestesi, røntgenologi, neurologi, samt dermatologi (hudsykdommer), kostrådgivning, eksotiske dyr og fugl.

Katarina er daglig leder og eier av Grim Torv VeterinærHus.

Les Katarinas CV her.

kuba

Veterinær Jakub «Kuba» Letek

Jakub, eller Kuba som han kalles, har jobbet som veterinær siden 2006, både med smådyr og eksotiske dyr. Han har arbeidet med hovedsakelig kirurgi, både mykvevskirurgi, ortopedi og neurokirurgi/ryggkirurgi samt med regenerativ medisin, fysioterapi og stamcelleterapi.

Etter noen år som ansatt startet han en smådyrklinikk først for en venn, der han selv var ansatt i tre år med 60 % kirurgiske og 40 % medisinske pasienter. Deretter startet han sin egen klinikk der han arbeidet i ytterligere tre år. Her arbeidet han også med laserkirurgi.

Årsaken til at han og kona flyttet til Norge er at de begge ønsket seg en hverdag der det er mulig å arbeide åtte timer og deretter dra hjem til familie og fritidsaktiviteter. Fritidsinteressene er landevei- og terrengsykling og veteransportbiler som han bygger om og kjører kappløp med, samt crossfit.

Kuba har kone og to barn. Kona er humantannlege og hun har vært på veterinært dental- og rotfyllingskurs i Sverige slik at hun skal kunne ta oppdrag for oss.

Les Kubas CV her. (kommer)

kasia

Tannlege Katarzyna «Kasia» Kostecka Letek

Katarzyna, som vi kaller Kasia, har arbeidet som humantannlege siden 2005.

Siden 2012 har hun også behandlet firbeinte pasienter ved smådyrklinikken som Jakub Letek, Kasias ektemann, eide og drev i Polen med to ansatte veterinærer, fire dyrepleiere og en hundeklipper. Der utførte Kasia tannrestaureringer, tannreguleringer, rotfyllinger og kompliserte tannekstraksjoner.

Før Kasia begynte ved Grim Torv VeterinærHus gikk hun i tillegg et veterinærkurs i rotfylling og tannbehandling av veterinærpasienter ved Accesia tannkurs-senter i Halmstad, Sverige.

Kasia liksom Jakub er sprek og driver med crossfit og idrett generelt og er selvsagt påmeldt Grim Torv VeterinærHus og Hundens MultiHus sitt felles sykkelteam. Hun er også glad i sorthvite kjærlighetsfilmer og middelhavs-cuisine. Kasia er mor til to meget aktive barn.

kristine
Dyrepleier Kristine Hansen

Kristine tok sin utdanning ved Hansenberg i Danmark, og ble kåret til årets veterinærsykeplejerske elev 2016.

Kristine har stor interesse for anestesi, tannbehandling og laboratoriearbeid på klinikken. Hun er opptatt av dyrevelferd og at dyrene på klinikken blir godt ivaretatt. Kristine har også hatt mye ansvar for opplæring av våre 2 dyrepleierelever, og dette er noe hun kommer til å fortsette med.

Kristine er kjent for hennes behjelpelighet for kundene, og hennes blide humør.

marion

Klinikkassistent Marion H. Ramstad

Marion har tilsammen mange års erfaring med dyr fra frivillig arbeid i flere dyrevernorganisasjoner, blant andre Dyrenes Beskytter Aust-Agder som hun nå er leder i. Marion er naturlig nok lidenskapelig opptatt av dyr og dyrevelferd, og har alltid fokus på hva som er det beste for dyrene.

Marion er glad i alle dyr, men har katt og kanin som sitt største interessefelt. Riktig kunnskap om hold av kanin er hun veldig opptatt av. Hun har et stort hjerte for dyr, spesielt de som blir betegnet som «sære», «usosialiserte» eller «litt vrange». Hun har opplevd mye når det kommer til dyr så hun har stor empati for hva eierne føler når dyret deres er sykt.

Marion har selv to katter: en huskatt, Helios, og en Britisk korthår, Nemi. Hun er også fosterhjem for forskjellige dyr, i hovedsak katter, kaniner og gnagere.

Emma1

Dyrepleierstudent Emma Voje Christophersen

Emma begynte på dyrepleierstudiet ved Hansenberg i Kolding (Danmark) i august 2015, studiet er treårig. Hun har praksisplass hos oss og kommer derfor til å være med inn på konsultasjoner sammen med veterinærene.

Emma har eid både hund og hest, og har tidligere drevet med konkurranseridning med islandshest.

vilde

Dyrepleierstudent Vilde Elise Søvik Weisser

Vilde Elise er vår nyeste dyrepleierelev.

Hun begynte på dyrepleier utdannelsen ved Hansenberg i Kolding (DK) i januar 2016. Studiet varer i 3 år. Vilde har praksisplass hos oss og kommer derfor til å være med inn på konsultasjoner samt delta i klinikkarbeid.

Vilde har tidligere hatt mange forskjellige jobber, blant annet som bartender, dørvakt og butikkmedarbeider, men har alltid hatt en drøm om å jobbe med dyr.

Vilde er interessert i alle typer dyr.

bente

Fysio- og Rehabiliterings Terapeut Bente Borsheim

Bente driver Hundens MultiHus sammen med Trine Lill. De tilbyr hundefrisør og kurs  vegg i vegg med Grim Torv VeterinærHus. Bente stepper inn og hjelper oss ved behov ved å jobbe som assistent. Hun vil også være med og assistere veterinær der dette kreves.

Bente har utdannelse som hundeinstruktør og adferdskonsulent, og har siden 2009 holdt kurs i hverdagslydighet og jobbet med problemløsning hos hund.

Bente er for tiden under utdannelse som fysio – og rehabiliteringsterapaut for hund og katt, og vil være ferdig utdannet høsten 2016.

Bente eier en søt boxertispe ved navn Sasha. Bente og Sasha er godkjent besøkshund-ekvipasje, utdannet ved Norges Terapihundskole/Firbent Terapi  i 2013. Sasha trenes i ID-spor, lydighet og smeller på hobbybasis.

Comments are closed