BLI MED PÅ LAGET VÅRT!

sykkellag

Målet vårt er å trene sammen og delta i noen konkurranser og i Kristiansand-Hovden sykkelritt 27. mai 2017.

Vi har nå fått et samarbeid med Spicheren Treningssenter slik at vi som lag får sykle sammen med dem til Hovden i våre egne drakter, forutsatt at alle deltagere er medlemmer i Spicheren. Spicheren vil da betale startavgiften til Hovden samt stille med følgebil. Så snart været tillater vil Spicheren holde fellestreninger ute tirsdager og torsdager.

Vi endrer derfor nå vårt tilbud til våre kunder, slik at dere som blir med på laget vårt og sykler til Hovden med oss i vår drakt, sponser vi med 1000Kr i bidrag til medlemskap i Spicheren. De har forskjellige priser ved forskjellig lengde på medlemskapet, uten binding koster det 690Kr per måned. For det får man tilgang til en masse forskjellige typer treningstimer fra morgen til kveld, fantastisk styrketreningsrom, tilgang til klatrevegg og swimmingpool i helgene for seg selv og sine barn og når våren kommer, organisert sykkeltrening til Hovdenrittet ute.

De som melder seg på laget vårt får sykkeldrakta vår (lang+kort).

Den som sier ja til å bli med på laget vårt vil også få beskjed når vi drar på egne fellestreninger og konkurranser som ikke involverer Spicheren.

Interessert? Ta kontakt via vår Facebookside eller på vår e-post.

Bookmark the permalink.

Comments are closed